Un moment de la sortida de la prova de l’any passat. Foto: KH-7

No podia faltar. Demà al matí la comarca es tornarà a calçar les sabatilles per participar en el Tast de la Mitja, que serveix com l’aperitiu de la tardor per a la cursa que es disputarà a principis de febrer de l’any que ve. Com és habitual, en el Tast es disputaran proves de 5 i 10 quilòmetres.

Igual que en la Mitja, la prova farà que els corredors i les corredores passin per la Garriga, les Franqueses i Canovelles abans de dirigir-se a Granollers. Les Pistes d’atletisme de la capital de la comarca seran l’escenari on es col·locarà la meta per a les curses de les dues distàncies.

L’avinguda del Mil·lenari de Catalunya de la Garriga serà el punt de partida de la prova de 10 quilòmetres (prevista per a dos quarts d’11 del matí), mentre que la sortida de la distància curta se situarà a la via Europa de les Franqueses. El tret de sortida es donarà a tres quarts d’11.

Les curses, d’alguna manera començaran avui, ja que durant tot el dia es podran recollir els dorsals al gimnàs de les Pistes d’atletisme de Granollers durant el matí i la tarda, però els que no puguin fer-ho també, en el mateix escenari, tres hores abans que comencin les curses.

Com és habitual, hi haurà servei de guarda-roba, punts d’avituallament i els atletes rebran una samarreta de regal.