La campanya 2019-20 dels blancs ha estat excel·lent. Foto: ECG

“Ens va salvar quan va arribar, i ens ha fet creure i somiar durant dues temporades. Què faríem sense el nostre special one, Jose Solivelles? Una temporada més liderant a l’equip”. Així, amb un missatge al perfil de Twitter, l’EC Granollers anunciava ahir la renovació del tècnic sabadellenc. Sota les seves ordres, els blancs han completat una de les millors campanyes de la seva història recent a Tercera.

De fet, només una mala ratxa de set derrotes en vuit partits a principis d’aquest any ha evitat que el conjunt de la capital es guanyés el dret a lluitar per pujar a Segona B. L’ECG va ocupar posicions de play-off entre el novembre de l’any passat i mitjans del passat gener, i no deixaria aquests llocs de privilegi fins a la 20a jornada, quan va perdre a Barcelona contra el Sant Andreu (2-1).

A banda de Solivelles, el club també ha anunciat les renovacions del seu staff, de manera que Jordi Peris, Marc Rey i Gerard Daza seguiran al Municipal, igual que el capità Ricky Alcántara, una de les primeres peces que ja ha confirmat que vestirà de blanc el curs que ve. No ho faran Sergi Besonias i Sergio Fernández, primeres baixes confirmades.

CONTINUÏTAT A LA UDM
I si Solivelles s’ha guanyat el cor dels aficionats del Granollers, si es parla de la UD Molletense, des de fa més d’una dècada el nom que apareix és el d’Antonio Filgaira. El tècnic també va confirmar la renovació i complirà la seva dotzena temporada al club.