Una imatge de la pista del CB Granollers. Foto: Ajuntament de Granollers

La primera gran cita basquetbolística de l’any 2020 tindrà Granollers com a escenari. El mític pavelló del CB Granollers acollirà el quart All-Star de Copa Catalunya celebrat per la Federació Catalana de Bàsquet i que es disputarà durant el cap de setmana dels dies 25 i 26 de gener. L’històric recinte, inaugurat l’any 1986 i que enguany inaugura parquet, rep el testimoni del Nou Congost de Manresa com a escenari d’aquest cap de setmana de les estrelles.

L’FCBQ va anunciar la designació de la capital dimarts passat i l’endemà va completar “l’alineació” de l’All-Star amb les convocatòries dels dos partits, del concurs d’esmaixades masculí i del certamen de triples femení. Els quatre equips masculins de la categoria, el CB Mollet (a través del seu filial), el CB Lliçà d’Amunt, el CB Sant Gervasi de Mollet i els amfitrions estaran representats a través de Jordi Serra, Marc Rabaseda, José Manuel Coego i Gonzalo Baltà, convocats per la tripleta d’entrenadors Carles Rofes, Carlos Espona i Quim Solà. Xavi Caminal, també del Sant Gervasi, serà un dels aspirants a la victòria en el concurs d’esmaixades.

Com en les darreres edicions, el cap de setmana mantindrà la mateixa estructura; el dissabte 25 es disputaran totes les competicions masculines, mentre que l’endemà serà el torn del partit i el concurs de triples femení. Aquesta festa del bàsquet català es podrà veure en directe a través de La Xarxa i de la plataforma d’streaming Xala!.