El club s’ha reforçat amb l’extrem Ana González. Foto: BMM

El 2020 ja fa dies que està en marxa i, per tant, després de l’aturada del primer cap de setmana de l’any torna a posar-se en marxa la Divisió d’Honor femenina. El BM Granollers, doncs, tindrà la seva estrena esportiva demà a dos quarts de cinc de la tarda al Palau d’Esports en un enfrontament directe contra l’Aula Cultural de Valladolid.

De cara a aquest enfrontament, Robert Cuesta ja podria convocar Ana González, exjugadora de l’Elche Mustang, i que reforçarà l’extrem dret del BMG en aquesta segona meitat del curs. La jugadora ha signat un contracte que la vincularà al club fins al 30 de juny d’aquest any.

Encara sense la malaguenya (internacional absoluta amb Espanya malgrat la seva joventut), el Granollers va tancar l’any amb una victòria ajustadíssima a la pista del cuer, el CB Salud-Tenerife (31-32).

JORNADA SOLIDÀRIA
L’endemà d’aquesta cita oficial, a partir d’un quart de set de la tarda, el sènior masculí (sense els internacionals) jugarà el ja tradicional partit benèfic contra una selecció formada per jugadors catalans d’altres categories.

El darrer apunt de l’actualitat del conjunt d’Antonio Rama és que ja coneix el seu rival en la 4a ronda de la Copa del Rei. Serà el Puente Genil, en una eliminatòria que es jugarà a finals de mes.