El CB Granollers afronta una jornada vital. Foto: José Núñez / UEB

L’aturada de les competicions basquetbolístiques després de Setmana Santa ja s’ha acabat i els tres equips de la lliga EBA han tornat a la feina per preparar la jornada d’aquest cap de setmana, la penúltima de la fase regular de la competició.

El CB Mollet, líder invicte, visitarà la UE Mataró dissabte a les cinc de la tarda en un partit que es repetirà el dissabte 24 d’aquest mes, en la semifinal de la Lliga Catalana EBA. Els de la capital del Maresme ocupen el segon lloc, amb 8 triomfs i 2 derrotes.

De fet, tota la jornada es jugarà de forma unificada, el mateix dia i a la mateixa hora. L’únic dels vallesans que jugarà a casa serà el CB Lliçà d’Amunt, que es veurà les cares contra el CB Quart. El partit més important i transcendent dels que es jugaran serà el del CB Granollers, que encara ha de certificar la permanència i que jugarà a Saragossa contra l’Almozara. Els dos equips estan empatats amb dues victòries, tot i que l’average particular el té el CBG després del 60-56 de la primera volta.