Foto: F1

El Circuit de Barcelona-Catalunya aposta perquè la Formula1 segueixi celebrant un dels seus grans premis a Montmeló. Aquesta va ser una de les decisions que es van prendre abans-d’ahir en la reunió d’accionistes, la d’autoritzar la renovació del contracte amb Formula One World Championship Limited, l’empresa organitzadora del campionat. Falta, doncs, que la Generalitat ratifiqui l’acord abans de signar amb els responsables de la Formula1.

“La celebració del GP de l’F1 ens permet posicionar la marca Catalunya al món”, va apuntar el president del Circuit i conseller d’Empresa i Ocupació, Ramon Tremosa, després d’aquesta reunió. Tremosa també va destacar l’impacte econòmic que la celebració del Gran Premi d’Espanya genera a la comarca.

Montmeló és l’escenari d’una de les proves d’aquesta competició automobilística des de l’any 1991, quan va prendre el relleu a Jerez. Michael Schumacher, amb sis triomfs, és el pilot que més cops ha pujat al podi del Circuit, seguit de prop per Lewis Hamilton, vencedor en cinc vegades, quatre de les quals consecutives entre 2017 i 2020.