L’últim triomf del CBM és de la semifinal de la Lliga Catalana. Foto: FCBQ

Immers en un petit sotrac després de perdre la final de la Lliga Catalana EBA i de cedir la segona posició de la lliga després de la derrota contra el BBA Castelldefels. Aquesta és la manera en la qual el CB Mollet afrontarà el partit de demà a la tarda a la pista del líder, el CB Tarragona.

El conjunt de Josep Maria Marsà viurà un nou episodi en la batalla per la segona i la tercera posició de la lliga, les que donen dret a jugar el play-off i colar-se a la Final a Quatre. Matemàticament, ser campió de lliga i jugar-la directament és possible, però els tarragonins, que només han perdut tres partits tota la temporada, haurien de fallar com a mínim en dos partits més.

De cara a aquest enfrontament, també és important el basket average, favorable al Mollet per 77-65 (en un gran partit que va desequilibrar el triangle format per Santi Serratacó, Javi Rodríguez i Bernat Álvarez).

REMUNTADA INSUFICIENT
El partit contra el CBT, doncs, pren una nova dimensió després de la derrota de diumenge passat al Plana Lledó (66-70 contra el BBA Castelldefels), que va provocar que la segona posició sigui ara per a l’UBSA.

Els de Marsà van acusar el parcial de 12-23 del primer període i van veure’s obligats a remuntar des del minut 10. L’equip arribaria amb alguna opció remota al final, de la mà de Serratacó i Ángel Soto, però no va poder evitar que el triomf marxés cap al Baix Llobregat.