El Granollers i la selecció femenina, abans de començar el partit. Foto: BMG

Ja és una tradició que el BM Granollers, la Federació Catalana d’Handbol i la Mútua de Granollers facin pinya per alguna bona causa. La d’aquest any era la lluita contra l’alzheimer, i va tornar a portar les dues seleccions absolutes fins al Palau d’Esports per jugar contra els dos equips del BMG.

I és que al marge dels resultats esportius (sens dubte el menys important d’aquesta cita celebrada el diumenge passat, amb el primer equip masculí guanyant per 30-25 i el sènior femení triomfant també per 28-22), aquesta nova edició de Somriures que curen va servir per recaptar 6.000 euros que es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia neurodegenerativa que actualment impulsa la Fundació Pasqual Maragall.

VIATGE A CASTELLÓ
Superat aquest dia solidari, els dos equips del club tornen a la rutina d’entrenaments i competicions. Amb l’ASOBAL a punt de posar-se en marxa de nou (la gran final per succeir França com a campió del món es jugarà demà passat a Herning), un cop més és el sènior femení qui atrau tots els focus.

El conjunt de Robert Cuesta viatjarà a Castelló de la Plana per jugar, demà a dos quarts de cinc de la tarda, a la pista del cuer de la Liga Guerreras Iberdrola, el Balonmano Castellón.