La foto de l’equip celebrant la victòria al vestidor. Foto: CHC

Campions a Sant Hipòlit de Voltregà. El filial del CH Caldes va aconseguir guanyar la Copa Generalitat diumenge passat després de superar el Manlleu B a la tanda de penals (9-8).

Amb el reforç de luxe de Marcos Blanqué, el filial arlequinat va començar el partit per darrere en el marcador, ja que els osonencs es van avançar al minut 4. Blanqué va restablir l’empat tres minuts després i un doblet de Sito Ricart en poc més d’un minut i mig va donar-li el primer avantatge al Caldes. A partir d’aleshores, però, el protagonisme ofensiu seria exclusiu per part dels manlleuencs, que van tornar a donar-li la volta al resultat i van anotar quatre gols abans que el partit arribés a la mitja part.

Blanqué va tornar a retallar diferències amb un gol de falta directa, però el Manlleu va recuperar la seva renda de dos gols poc després. Però el Caldes no va abaixar els braços i novament Blanqué, inspiradíssim, va completar el seu pòquer de gols per restablir l’empat. Sierra va aturar una falta directa quan només faltaven 20 segons per al final i va ajudar a que el partit es decidís al temps extra. Cap dels dos equips va veure porteria durant la pròrroga, de manera que va ser necessari anar als llançaments de penal, des d’on els calderins van estar molt més inspirats.

DESCANS PER AL PRIMER EQUIP
Mentrestant, el primer equip aprofita aquest cap de setmana d’uns dies sense competició, ja que es juga la Copa del Rei. Els de Candami tornaran a la feina per preparar el partit contra el Liceo.