Les calderines van fregar la victòria. Foto: FCF

No va poder ser. El CN Caldes va fregar-ho amb la punta dels dits, i durant molta estona semblava que ho aconseguiria, però finalment es va haver de conformar amb la segona posició en el campionat de Catalunya de futbol platja que es va celebrar a Vilanova i la Geltrú el cap de setmana passat. Les calderines van perdre la final contra el Roses Platja (4-3).

El resultat final, però, hauria pogut ser un altre si les blaves haguéssin sabut mantenir la renda de dos gols que van arribar a tenir. Les calderines van començar el matx buscant un joc més directe que les empordaneses, una estratègia que els va funcionar de seguida, ja que Lídia Rubí va avançar les vallesanes quan només s’havien jugat tres minuts de partit. Les rosinques, però, van aconseguir equilibrar les forces de seguida, després d’una mal refús de la portera Lídia Martín, però el Caldes va tancar el primer parcial amb avantatge gràcies a un gol d’Inés Gallego.

L’avantatge feia que el partit se situés on volia el Caldes, mentre que el Roses va sortir a la desesperada per intentar empatar el matx. Però si el 2-1 era una gran notícia per a les calderines, després d’una gran intervenció de Martín, que va evitar l’empat, Judith Abella va marcar un dels gols de la competició amb una vaselina des del seu propi camp. Però el tercer gol del Caldes seria l’últim que marcaria l’equip, que va pagar la seva manca d’efectivitat en la resta del matx i va veure com les rosinques empataven abans del final del segon parcial, amb dos gols de Carlota Planas, que va arrodonir el seu hat-trick.

A l’hora de la veritat, el Caldes no va estar encertat i de nou les rosinques van aprofitar una pilota dividida després d’un refús per fer el quart gol, el de la victòria, que va portar la firma de Sílvia Ferrer