Passi el que passi, la temporada de l’equip ha estat excel·lent. Foto: CDLC

“Toca aixecar-nos i deixar-nos la pell a casa” o “No hi ha res impossible. Anem amb tot!”. Aquests missatges, publicats a les xarxes socials, resumeixen l’esperit amb el qual el CD la Concòrdia ha d’afrontar el partit de tornada del play-off per pujar a Primera Divisió de futbol sala.

El conjunt de Dani Mosteiro va perdre a Ourense contra el Cidade de as Burgas per un clar 6-0, de manera que caldrà una remuntada en una tarda que podria ser èpica al Turó. El partit es posarà en marxa a dos quarts de sis de la tarda i el club ja ha fet crides perquè l’afició torni a omplir el pavelló.

I és que independenment de quin sigui el resultat, les blavetes encadenen dues temporades consecutives dominant la categoria de forma clara i quedant-se a tocar de l’ascens (el curs passat no el van jugar per una decisió polèmica de la RFEF i falta veure com acaba aquesta temporada), de manera que la feina que s’està fent des de la part esportiva i que acaba plasmant-se a la pista té continuïtat.

Les llagostenques voldran mostrar una imatge diferent de la que es va poder veure a Galícia; malgrat les intervencions de Jess en el primer tram del partit, la resistència blaveta va acabar al minut 15. La Concòrdia va encaixar tres gols poc abans del descans i els altres tres cap a la meitat del segon temps.