Els molletans seran l’únic equip que juga. Foto: X. Solanas / CBM

El Club Bàsquet Mollet serà l’únic equip de la lliga EBA que jugarà aquest cap de setmana. Els de Josep Maria Marsà, líders en solidari del grup C-4 de la lliga EBA, recuperaran el partit suspès de la tercera jornada i dissabte a la tarda visitaran la pista del CB Quart.

Curiosament, serà el segon enfrontament consecutiu contra els quartencs, a qui dissabte passat l’equip ja va guanyar al Plana Lledó (85-67).

La resta d’equips de la comarca descansaran, ja que el primer cap de setmana d’aquest mes s’hauria d’haver disputat la final de la Lliga Catalana EBA, tot i que encara està pendent que es jugui la segona semifinal.

En el seu darrer partit, el CB Lliçà d’Amunt va derrotar clarament l’Almozara (75-54). Els lliçanencs van aconseguir la tercera victòria del curs.

L’única derrota de l’últim partit del mes passat va ser la del CB Granollers a s’Arenal (77-57). Els granollerins són penúltims del grup havent guanyat només dos partits dels set que han jugat.