Els molletans han protagonitzat una gran temporada. Foto: Xavier Solanas

El Club Bàsquet Mollet aparca, per un cap de setmana, la lliga EBA per centrar-se, de nou, en la Lliga Catalana. Els de Josep Maria Marsà juguen la semifinal d’aquesta competició aquest dissabte a les set de la tarda al Palau d’Esports Josep Mora de Mataró contra la UE Mataró, un conjunt contra qui ja s’ha vist les cares en dues ocasions en la lliga.

Aquests dos precedents van ser favorables al CBM (85-53 al Plana Lledó i 75-77 a la capital del Maresme fa dues setmanes), tot i que en un partit d’aquestes característiques, amb l’al·licient de l’accés a un partit per un títol, el favoritisme es difumina.

El calendari planejat per part de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) contemplava la disputa de la final l’endemà, però aquest partit s’ha tornat a ajornar perquè l’equip que espera el vencedor de la semifinal, el CB Roser de Barcelona, torna a patir un brot de coronavirus en la seva plantilla (per quart cop durant aquesta temporada).

‘PLAY-OFF’ D’ASCENS DEFINIT
A banda d’aquesta competició, els molletans han conegut també recentment qui, amb tota probabilitat, serà el seu rival en la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la lliga LEB Plata.

El rival del CBM seria el CB Salou en un partit que es jugarà el cap de setmana de la setmana que ve al Plana Lledó… excepte si el CB Roser derrota el Llucmajor per més de 65 punts en l’únic partit que queda pendent de jugar-se al grup C-3 de la categoria.