Els arlequinats fan pinya després del darrer matx. Foto: Kilian Càtedra / CHC

S’ha acabat el patiment. Entre dissabte i diumenge de la setmana passada, el CH Caldes va certificar la seva permanència a l’OK Lliga, de manera que la darrera jornada, que es disputarà demà a la tarda, ja no serà tan agònica com les darreres.

Per assolir l’objectiu, però, no n’hi havia prou amb la victòria que els d’Eduard Candami van aconseguir a Alcoi (2-3), però el cap de setmana rodó per als calderins va començar al poliesportiu Francisco Laporta. Xavi Rovira va marca el primer gol de la tarda, l’únic de la primera meitat, aprofitant una jugada col·lectiva preciosa abans del minut 10. Pol Galbas va duplicar la renda dels arlequinats en els primers minuts del segon temps, però Ferran Formatje va retornar l’emoció al matx vuit minuts després. Roger Acsensi va donar la tranquil·litat definitiva als calderins amb un gol espectacular en una acció des de darrere de la porteria, que va fer que el segon dels alcoians, de David Gelmà, només servís per maquillar el resultat.

La primera part de la feina ja estava feta, però a més, l’endemà l’equip va veure com el Vilafranca perdia a casa contra el Lleida (2-4), de manera que van poder celebrar la permanència a l’OK Lliga per passiva.

Així, el partit de demà a la Torre Roja contra el Lloret serà una festa. L’afició tindrà l’oportunitat d’acomiadar-se de l’equip després d’un curs històric.