L’equip celebra la victòria contra el Bera Bera. Foto: BMG

Després d’aconseguir una victòria de prestigi al Palau d’Esports contra el Bera Bera (27-26), el BM Granollers de Robert Cuesta vol confirmar el seu bon moment en el desplaçament de demà a la tarda a la Comunitat de Madrid per jugar contra l’onzè classificat, l’Helvetia Alcobendas.

Serà l’últim partit de lliga d’aquest mes d’abril, ja que després de l’enfrontament, corresponent a la vint-i-dosena jornada, la Divisió d’Honor femenina s’aturarà fins al primer cap de setmana de maig. Després de Setmana Santa, el focus de l’handbol femení se situarà en la fase final de la Copa de la Reina, que es jugarà a Barakaldo entre el divendres 26 i el diumenge 28 d’abril. Les granollerines començaran el seu camí cap al títol contra l’Aula Cultural de Valladolid.

DECEPCIÓ A LA COPA DEL REI
El sènior masculí, per la seva banda, gaudeix ara d’uns dies de descans després de la seva participació a la Copa del Rei. Els d’Antonio Rama van quedar eliminats a la semifinal contra el Cuenca (26-22). Els castellano-manxecs van deixar el partit encarrilat al descans, amb un 17-10, que els granollerins no podrien remuntar, de manera que l’equip haurà d’obtenir la classificació per a l’EHF de la temporada que ve a través de l’ASOBAL.