La banqueta celebra un gol durant el partit d’anada. Foto: BMG

El BM Granollers es jugarà, a partir de demà a les 12 del migdia, seguir fent història a Europa, classificant-se per als vuitens de final de la Challenge Cup. L’equip de Robert Cuesta defensarà els cinc gols que va aconseguir diumenge passat al Palau d’Esports (34-29), de manera que saltarà al Palace of Sports Olimp, la pista en la qual juga el BNTU BelAZ Minsk amb aquesta distància de cinc dianes.

La diferència és minsa i fa que l’equip hagi de plantejar el matx amb totes les precaucions tenint en compte que, al final del primer temps, gaudien d’un +9 (20-11), però la reacció de les visitants durant la segona meitat va fer que aquesta distància es retallés gairebé fins a la meitat. Kaba Gassama i Ona Vegué, autores de 9 i 11 gols cadascuna, van liderar l’ofensiva granollerina en un Palau d’Esports entregat a les seves.

REACCIÓ AL PALAU D’ESPORTS
L’últim partit que s’ha jugat al Palau d’Esports, però, ha estat el del primer equip masculí, que abans-d’ahir va derrotar el Bada Huesca en el partit de la desena jornada de l’ASOBAL (29-25).

El brasiler Oswaldo dos Santos, amb vuit gols de 12 xuts, va ser el millor jugador del conjunt d’Antonio Rama i del partit. Ivan Popovic i Ian Terrafeta també van contribuir decisivament.