Álvaro Ferrer defensa una acció ofensiva barcelonista. Foto: FCB

La història no es va repetir. El sènior masculí del Balonmano Granollers no va poder tornar a conquerir el Palau Blaugrana i va perdre abans-d’ahir en el derbi contra el Barça (38-27) en un enfrontament que no es decidiria fins a la segona meitat, quan els d’Antonio Rama van encaixar un parcial de 9-2 que convertia la remuntada en una quimera.

El BMG va mostrar una bona imatge, especialment en la primera part, però va pagar cara la manca d’encert de cara a porteria de després del descans. Els blancs, però, no abaixarien els braços malgrat tenir un resultat advers i van estar a punt de reduir la renda a cinc gols. L’efectivitat barcelonista de la recta final, però, va ser demolidora.

Ara, però, toca carregar bateries ràpidament, ja que l’ASOBAL no dona treva i demà mateix els de Rama disputaran un nou partit, a partir de les cinc de la tarda al Palau d’Esports, contra el Frigoríficos Morrazo Cangas.

I demà també serà el torn per al primer equip femení, que viatjarà al País Valencià per jugar contra el Morvedre de Sagunt, el penúltim classificat, en el darrer partit de la sessió de demà. El matx al pavelló René Marigil arrencarà a les vuit del vespre.