Els molletans han guanyat els quatre partits que han jugat. Foto: UE Mataró

Una de freda i una de calenta. La sisena jornada de la lliga EBA va tancar-se dissabte passat amb una nova victòria (la quarta) del CB Mollet i la derrota del CB Lliçà d’Amunt a Quart. L’únic dels vallesans del grup C-4 que no va jugar va ser el CB Granollers, després que el seu rival, el CB Almozara, anunciés casos de positiu a la seva plantilla. Segons ha pogut saber Línia Vallès, el partit apunta al cap de setmana dels dies 13 i 14 del mes que ve.

El triomf del conjunt de Josep Maria Marsà, a més, té un component psicològic afegit. Els molletans van derrotar de forma clara la UE Mataró (85-53), que serà el seu rival en la semifinal de la Lliga Catalana EBA, que es jugarà 13 de febrer al Palau d’Esports Josep Mora de Mataró. El partit va ser un monòleg del CBM, que al descans gairebé doblava els del Maresme (43-23). Albert Serra, amb 21 punts, va ser el referent ofensiu molletà.

Els lliçanencs, en canvi, van perdre el primer partit d’aquest 2021, també de forma clara, en la seva visita a Quart (78-58). El segon parcial, que el CBLA va perdre de 10 punts (44-31 al descans) va ser el moment clau que va desequilibrar el matx i que va evitar que els de Romà Cutrina tinguessin opcions.

Aquest cap de setmana la lliga EBA s’atura… excepte per al Mollet, que demà a dos quarts de sis de la tarda recuperarà el partit de la cinquena jornada (el primer d’aquest 2021) afrontant un viatge a Saragossa per jugar a la pista de l’Almozara.