Sánchez (a la dreta) en el podi després de la final. Foto: RFEA

Millor marca de la temporada i medalla de bronze en el Campionat d’Espanya absolut de pista coberta. La molletana Carmen Sánchez va ser un dels noms propis de la cita disputada a Ourense (Galícia) durant el passat cap de setmana, pujant al podi en la final dels 400 metres.

L’atleta, que des de fa un any competeix amb el Valencia Club Atletismo, va ser la tercera més ràpida en la final dels 400 metres (amb un registre de 54 segons i 42 centèsimes) en una prova que va guanyar la jove castellano-lleonesa Andrea Jiménez amb una marca de 53 segons i 73 centèsimes. L’argent, en aquesta ocasió, va ser per a la cordovesa Carmen Avilés.

D’aquesta manera, la velocista de Mollet de 29 anys confirma les bones sensacions que ja va mostrar en competicions com el Campionat de Catalunya de fa unes setmanes o el Meeting de l’estiu de l’any passat.

A LES PORTES DE LA FINAL
L’altra representant de la comarca que també va competir en aquesta ciutat gallega va ser la paretana Ingrid Andrés. La velocista del Barça va quedar-se a tocar de la classificació per a la final dels 60 metres, aconseguint també la seva millor marca de la temporada (7 segons i 71 centèsimes).

L’eliminació de la barcelonista va ser enormement cruel, ja que en la sèrie de classificació per a la final va registrar una marca de 7 segons i 72 centèsimes.