La plantilla masculina torna a la competició. Foto: BMG

Gairebé de forma paral·lela a la tornada a la feina del sènior masculí del BMG, el sènior femení va anunciar la seva aturada per un cas de positiu per coronavirus en la seva plantilla. La resta de jugadores han de fer-se ara proves PCR, però l’equip afronta un confinament de 10 dies que faran que es perdin les pròximes dues jornades de lliga.

Dissabte, doncs, serà el primer partit dels d’Antonio Rama després de l’aturada forçada per motius sanitaris. L’equip, que va tornar als entrenaments aquesta setmana, viatjarà a Pamplona per jugar a dos quarts de set de la tarda contra un equip que només ha sumat quatre punts fins ara a l’ASOBAL, gràcies a una victòria i dos empats, tot i que els navarresos han jugat un partit menys (cinc) que els granollerins (sis).

El femení, per la seva banda, hauria d’haver jugat a la pista de l’Elche, però la Federació Espanyola haurà de trobar una nova data per a aquest partit.

LES ILICITANES, RIVALS A EUROPA
Aquest de la lliga, però, no ha de ser l’únic enfrontament entre les de Rama i l’equip alacantí. De fet, l’Elche serà el rival en la tercera ronda de l’European Cup, en una eliminatòria que ja recuperarà el format tradicional d’un partit a la pista de cadascun dels aspirants i que es disputarà durant els caps de setmana del 14 i 15 i 21 i 22 de novembre. La tornada serà al Palau d’Esports.

Les de Robert Cuesta han accedit a aquesta ronda després de superar de forma clara l’Alavarium de Portugal de forma clara en una eliminatòria jugada íntegrament al Palau d’Esports. El resultat acumulat va ser 31-68.