Captura del vídeo de la campanya ‘Tu ets el comerç’. Foto: PIMEComerç

El comerç de proximitat està passant per uns moments molt crítics a causa del tancament de la majoria d’establiments arran de l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus. Davant d’aquesta situació, PIMEComerç ha posat en marxa, des de la setmana passada, la campanya Tu ets el comerç.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la compra de proximitat, evitar desplaçaments a grans superfícies i recordar als consumidors que poden trobar tots els productes necessaris als comerços i mercats de barri. També vol valorar i dignificar la tasca que estan fent actualment tots els comerciants que obren els seus establiments en aquests moments tan difícils “perquè no faltin cap dels productes de necessitat bàsica”.

La campanya circula per les xarxes socials a través d’uns banners promocionals i un vídeo explicatiu amb imatges gravades per diferents comerciants que interpel·len l’espectador amb frases com “Jo segueixo obrint perquè no et falti de res” o “Aixecarem les persianes i serem amb tu de nou”, i acaben amb la frase “Tu ets el comerç”. Actualment, del sector de proximitat depenen més de 300.000 treballadors a Catalunya.