Una imatge de la Fira de l’any passat. Foto: PSC Mollet

El mal temps va obligar a suspendre Mollet és Motor i Mollet és Gurmet, les dues parts de Mollet és Fira que s’havien de celebrar durant el cap de setmana del 18 i 19 de maig. Això, però, ha provocat que demà i diumenge es concentri tota l’activitat comercial de la setena edició de Mollet és Fira, quan només s’havia de celebrar Mollet és Qualitat de vida i Comerç.

Així, els espais de la plaça de Prat de la Riba, el carrer de Barcelona, les rambles i el parc de les Pruneres, bulliran d’activitat amb aquestes tres fires. L’activitat gastronòmica es concentrarà a la plaça Prat de la Riba, el parc de les Pruneres dividirà el seu espai entre els expositors de motor i de qualitat de vida, mentre aquesta darrera també ocuparà part de les rambles i del carrer de Barcelona.

Com és habitual, una de les característiques destacades del model firal és la dinamització que es fa al voltant dels expositors, on s’habiliten activitats organitzades per les botigues i empreses participants pensades per a tota la família. Un altre dels clàssics que tampoc pot faltar són els sortejos; el sorteig públic es farà demà passat a les set de la tarda, a l’escenari que es muntarà al parc de les Pruneres.

UN CAP DE SETMANA FRENÈTIC
Entre les 11 del matí i les 9 del vespre, els tres escenaris es convertiran en l’epicentre de l’activitat comercial. A les 11, de forma simultània en tots els escenaris, obriran els expositors, mentre que les activitats que està previst que s’organitzin de forma paral·lela a la Fira s’aniran succeint.

D’aquesta manera, en el cas de Mollet és Qualitat de vida i Comerç durant els dos dies es podrà participar en propostes com activitats infantils coordinades per Kids & US, en sessions de reiki i tarot gestionades per Avalon i es podrà fer un canvi de look de la mà dels professionals de la perruqueria Montse Casellas. Altres propostes per al dia de demà seran un entrenament funcional a la una del migdia, una jornada lúdica infantil de la qual s’encarregarà Abacus a partir de les sis de la tarda o una exhibició de dansa urbana una hora més tard amb la SQS Team Dance School. Algunes de les propostes de demà passat seran una sessió de pintacares al matí o un taller de risoteràpia a la tarda.

Al parc de les Pruneres, al voltant dels expositors de Mollet és Motor, durant tot el cap de setmana es podran veure exposició d’autocars i transports antics de la companyia Sagalés o de cotxes de competició i gaudir amb simuladors de conducció de la mà de Baix Vallès Motor. Demà al matí es farà l’activitat L’alcohol i la conducció no són bons amics i durant tot el cap de setmana, Pit Crew deixarà provar els seus patinets.

Per últim, Mollet és Gurmet serà la proposta per als més sibarites; demà, a dos quarts de sis de la tarda, està prevista una sessió anomenada El pa pren vida, organitzada pel forn i pastisseria Prat, mentre que de cara a diumenge hi haurà un curs de cuina mediterrània amb Txus Zubeldia, un taller de coques de Sant Joan amb El Graner de l’Àvia o una degustació de fideuà a la carpa del Mercat Municipal.