Els mercats a l’aire lliure tornen aquest dissabte a Granollers, després de patir dos mesos d’aturada de la seva activitat a causa de la Covid-19. Però tornen amb canvis. El mercat municipal dels dijous es trasllada a l’avinguda del Parc, entre l’estació d’autobusos i el carrer Vinyamata, amb la meitat de parades d’alimentació, concretament amb 32. El canvi de localització permet delimitar un perímetre amb tanques i controlar eficaçment els tres accessos d’entrada al recinte, en el qual només podran haver-hi 170 persones alhora. Dijous 14 de maig els 32 paradistes muntaran els seus espais deixant entre ells 2 metres de separació lateral i 6 de frontals, i hauran de controlar que els clients no toquin els productes.

D’altra banda, els mercats de cap de setmana a la plaça Corona i Can Bassa obriran aquest mateix dissabte amb una sèrie de restriccions d’accés i funcionament, un aforament de 30 persones i 12 parades en dues fileres.

Així ho han anunciat l’alcalde granollerí Josep Mayoral i la regidora de Serveis, Andrea Canelo, en una roda de premsa virtual aquest dimecres. Pel que fa al mercat dels dijous han comunicat que encara han de contactar amb els paradistes per saber quins ocuparan les 32 places, que es preveuen ampliar a 68, la totalitat de comerços d’alimentació del mercat, a partir del 21 de maig.