Aquesta imatge està tornant a ser normal aquests dies. Foto: Arxiu

Potser Cruzcampo no té la millor cervesa del mercat. Però aquests dies ha aconseguit recollir el desig de tornar als bars que comparteixen tots els ciutadans. De tornar a fer vida social entre tapes i de tornar a prendre’s la ‘primera’ cervesa postconfinament.

Els molletans també s’han vist contagiats per aquestes ganes i els primers dies de la fase 1 han omplert les terrasses dels bars i restaurants de la ciutat. Diversos propietaris de locals molletans han explicat a Línia Vallès que han omplert les taules cada dia, que la gent ha respectat molt assenyadament les normes sanitàries, però que se senten confosos respecte de la normativa de les terrasses.

L’Ajuntament de Mollet, a diferència d’altres municipis vallesans, encara no s’ha pronunciat pel que fa a les ampliacions de les terrasses. És per això que els restauradors de la zona volen saber què passarà amb els seus espais, que ara només funcionen al 50%. Els propietaris de la plaça de Prat de la Riba, un dels punts neuràlgics de la ciutat, han demanat al consistori molletà que estableixi “unes normes igualitàries per a tots els negocis”. Un d’ells és Cèsar Mulero, propietari de Cal Marfà, que desmenteix informacions publicades en les quals es diu que els negocis d’aquesta plaça han reclamat una ampliació de les seves terrasses. “Nosaltres només hem demanat informació a l’Ajuntament i l’únic que exigim és que no es faci una ampliació en casos particulars. Volem un joc net. O tots tenim més terrassa o ningú la té”, diu.

Jorge, el propietari del Fusion, comenta que estan a l’expectativa de com actuar i que tenir-ho tot recollit a les onze de la nit és una mica caòtic, però que ho fan tan bé com poden.