Una de les darreres edicions de la Fira de l’Ascensió. Foto: Ajuntament

Granollers comença el compte enrere per acollir una nova edició de la Fira de l’Ascensió, la qual obrirà les seves portes el pròxim 28 de maig. Una de les novetats principals d’aquesta 69a edició serà la inclusió d’un espai dedicat al vi i a l’enoturisme.

El parc Firal serà un any més el lloc on s’instal·laran diferents parades sobre sectors variats com el motor, el comerç, el turisme o l’oci, entre d’altres. D’aquesta manera, la fira es convertirà en un gran aparador per a empreses de productes i serveis que vulguin impulsar un nou negoci.

La novetat més important dins de la carpa multisectorial serà un espai dedicat al vi i a l’enoturisme, el qual comptarà amb la presència de diverses DO: Empordà, Alella i las Bodegas Enate de Somontano. Els assistents podran degustar copes de vi, amb tiquets similars als de la Mostra Gastronòmica, així com comprar vi i experiències d’enoturisme.

Al costat d’aquest nou racó estaran representats els comerços locals amb diferents activitats que perseguiran l’objectiu de donar a conèixer les botigues que es poden trobar a Granollers. D’altra banda, l’automoció tornarà a ser present a la fira, amb vehicles nous, de km 0 i d’ocasió, de les principals marques del mercat. Com és tradicional i per no perdre els orígens de la Fira, hi haurà un espai agrícola i ramader que, com a novetat, incorporarà enguany activitats del Parc de les Olors del Serrat de Santa Eulàlia de Ronçana.

LA MOSTRA GASTRONÒMICA
Un altre dels espais que no podia faltar a la Fira de l’Ascensió és la Mostra Gastronòmica. En aquesta edició, organitzada pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, hi participaran nou restaurants de Granollers i comarca.

Finalment, l’oci tindrà el seu racó a la Fira Jugar x Jugar, on es donaran a conèixer els millors jocs d’ara i de sempre amb l’ajut dels voluntaris i voluntàries de l’associació benèfica Ayudar Jugando. La novetat més destacada d’aquesta edició és la possibilitat de participar en jocs matemàtics i de lògica.