El Parc Firal va tornar a ser el centre neuràlgic de la Fira. Foto: Ajuntament

Granollers va celebrar la Fira de l’Ascensió el cap de setmana passat amb la popular barreja de gastronomia, música, turisme, oci, indústria, ramaderia i cultura popular. Diumenge va ser la cloenda d’una de les èpoques de l’any més especials per a la ciutat; l’Ascensió, que barreja festa i activitat comercial.

El Parc Firal de Granollers va tornar a ser el punt central de la Fira de l’Ascensió i on es van concentrar les diverses activitats. Els 180 expositors d’aquesta edició van oferir tota mena de productes i serveis per als visitants. Un dels punts més visitats de l’espai va ser la Mostra Gastronòmica, on van participar nou restaurants de la ciutat oferint degustacions amb productes de la comarca.

UN BON DEBUT
Una de les grans novetats d’enguany era l’espai dedicat al vi i l’enoturisme de la carpa multisectorial. Amb tasts, degustacions i la possibilitat de comprar ampolles i caixes de vins, va ser una de les zones més concorregudes durant els dies de fira.

D’altra banda, dissabte va ser el clímax de la part festiva de l’Ascensió amb la Passada. Amb el títol Ressons, de la contemplació a l’acció, ja es podia preveure el que va succeir: un acte carregat de música i moviment. Fins a vuit grups musicals van engrescar els granollerins en una jornada que va representar a la perfecció el rebombori i l’activitat de l’Ascensió.