“Des que els meus pares van començar a treballar a la Pastisseria Viñallonga de Montornès, sempre han desitjat obrir una botiga a Mollet”, explica Marga Viñallonga, filla del fundador de la pastisseria, a Línia Vallès.

I és que els desitjos, si es lluiten, es converteixen en realitat. Tant és així que la família Viñallonga ha anunciat recentment que obrirà una nova botiga al centre de Mollet, al carrer Berenguer III. La previsió dels germans Viñallonga és que entre finals de setembre i principis d’octubre es pugui obrir el nou establiment al públic.

Viñallonga comenta que el seu objectiu és portar els dolços més tradicionals i també les creacions d’alta cuina a la ciutat de Mollet, com són les escumes de diferents textures que ha creat el seu germà, que enguany ha estat reconegut per la Generalitat amb el Diploma de Mestre Artesà Alimentari.

Aquesta pastisseria va ser fundada el 1974 per Jaume Viñallonga i la seva dona Margarita Carrera. Ara ja fa més de quaranta anys que enamora els vallesans amb els seus pastissos i ofereix un servei de càtering. Actualment el negoci està dirigit per la segona generació de la família Viñallonga. “La nova pastisseria ens aproparà als clients de pobles veïns com Sant Fost i Martorelles”, conclou Viñallonga.