28 parades del mercat setmanal granollerí s’han mogut a la plaça de Barangé amb l’objectiu d’ampliar l’espai de pas i afavorir la distància de seguretat entre els veïns.

El passat 25 d’agost va entrar en vigor un decret de la Generalitat per regular tot un seguit d’activitats a la ciutat, ja que aquesta estava amenaçada per un alt risc de rebrot. Però en aquest paquet de mesures no hi havia cap indicació sobre com s’havia de procedir amb el mercat setmanal -l’activitat que genera més aglomeracions a Granollers-. És per això que la setmana passada el govern local va adreçar-se a la Generalitat amb una pregunta concreta: “L’autoritat sanitària té intenció de regular els mercats a Granollers?”.

De moment, la Generalitat no s’ha posicionat respecte al muntatge del mercat perquè considera que el Pla Sectorial ja permet una regulació suficient. Per aquest motiu l’Ajuntament ha decidit celebrar avui el mercat local amb 28 parades emplaçades en una nova zona (plaça Barangé).

A més, el consistori granollerí ha augmentat el dispositiu d’informació i vigilància cívica a la ciutat per garantir el compliment de les mesures sanitàries i ha tornat a recordar als veïns la necessitat de “reduir la interacció social i evitar les sortides al carrer innecessàries”.