El formatge, l’altre producte estrella de la mostra. Foto: Facebook

La plaça Lluís Perpinyà de Granollers acollirà demà dissabte dia 12, com cada novembre, el Mercat de Vi i Formatge, un esdeveniment temàtic amb productes catalans. La principal novetat d’enguany serà l’aposta del mercat per la denominació d’origen d’Alella, de la qual el municipi hi forma part.

De fet, els cellers Serralada de Marina de Martorelles i Alquímia de Santa Maria de Martorelles seran els dos convidats al mercat, portant els seus vins, vermuts i licors. A dos quarts de dues del migdia, en concret, es presentarà el vi del celler Alquímia, de nova creació, a la carpa d’activitats que s’habilitarà.

Una altra novetat serà ‘L’hora del vermut’, una activitat amb tasts de vermut i tapes de patés vegetals i olivades, la qual tindrà lloc també a la carpa d’activitats a partir de les 12 del migdia a càrrec de l’Associació Cultural i Gastronòmica TitaViVi, de Seva (Osona).

A la tarda està programada una sessió de showcooking o exhibició de cuina amb l’elaboració en directe d’un plat i postres de l’anomenada cuina del vi.

El Mercat de Vi i Formatge estarà format per 16 parades que oferiran els seus vins, vermuts, ratafies i diferents tipus de formatges catalans.

Aquesta fira compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Granollers Mercat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram