Imatge de la darrera edició de Mollet és Fira. Foto: Ajuntament

La setena edició del projecte de dinamització comercial Mollet és Fira se celebrarà en dos caps de setmana de maig i juny. Aquest projecte és fruit de la col·laboració i el treball conjunt entre l’Ajuntament i el comerç de la ciutat.

La primera part arribarà els dies 18 i 19 de maig amb la instal·lació de diferents parades dedicades al món de la gastronomia i del motor a les places Prat de la Riba i Catalunya, així com al carrer Barcelona i l’avinguda Llibertat.

La següent cita de Mollet és Fira se celebrarà l’1 i el 2 de juny amb una dedicació especial als comerços i els serveis locals. En aquest cas, les activitats s’ubicaran al carrer Barcelona, la rambla Balmes i el parc de les Pruneres.

Segons van assegurar fonts municipals, el certamen mantindrà l’alt nivell de participació de les fires anteriors amb una xifra que frega els 300 comerços i empreses participants. En aquest sentit, destaca la presència del Mercat Municipal, el qual estarà present a Mollet Gurmet i també farà un seguit de propostes coincidint amb la quinzena internacional de mercats.

L’activitat més destacada en aquest àmbit serà una visita guiada al mercat amb un personal shopper que assessorarà els assistents i assistentes sobre com fer una compra saludable basada en les claus de la dieta mediterrània.

SORTEJOS I CONCURSOS
Un altre aspecte important de la setena edició de Mollet és Fira serà la campanya de premis i sortejos que se celebraran de manera paral·lela a les fires. A més, tornarà el concurs de dibuix infantil sobre el model ideal de ciutat comercial sota el títol La botiga del futur.

Finalment, amb la intenció d’ampliar la participació entre els joves molletans de 12 a 16 anys, en aquesta edició es presentarà un concurs de fotografia a través d’Instagram.