L’esdeveniment arriba enguany a la seva vuitena edició. Foto: Ajuntament

Com cada primavera torna l’Open Night a Granollers, la nit en què els comerços obren les seves portes. La vuitena edició d’aquesta cita començarà avui a les sis de la tarda i, per primera vegada, s’allargarà fins demà amb la incorporació d’una matinal dedicada als més petits.

Desenes de botigues locals se sumaran enguany a aquesta iniciativa que pretén incentivar la compra als comerços de la ciutat i amenitzar el cap de setmana amb múltiples activitats com desfilades de moda, espectacles de ball, concerts, trucs de màgia o sessions de ioga, entre altres propostes.

Avui a les sis de la tarda arrencarà la primera jornada de la programació amb la participació de diferents hotels, establiments i restaurants locals que intentaran captar l’atenció dels clients amb una oferta variada de productes.

De manera paral·lela a les propostes que facin aquests comerços, els granollerins i granollerines podran gaudir d’espectacles musicals a càrrec dels intèrprets de l’Orquestra de Cambra de Granollers i dels grups locals Acustiquem i Pops, que s’encarregaran de posar la banda sonora a la vuitena edició de l’Open Night.

L’OPEN KIDS
L’endemà, la programació continuarà amb una de les novetats principals d’enguany. Es tracta de l’Open Kids, una matinal infantil que s’encetarà a les deu del matí amb la intenció d’entretenir els més petits de la casa amb activitats familiars.

D’aquesta manera, els assistents podran participar en tallers de castells, espectacles musicals o inflables.

Una altra de les principals novetats d’aquesta edició és el llançament de l’aplicació per a mòbils Grancentre, disponible per a Apple i Android. Amb aquesta app, els usuaris i usuàries podran conèixer les promocions i ubicacions en el mapa dels comerços participants, així com guardar els codis de reserva dels restaurants i hotels.

L’Open Night és un esdeveniment impulsat per Gran Centre Granollers amb la col·laboració de l’Ajuntament i de diferents entitats locals.