Jaume Sastre

Em voldria solidaritzar amb Jaume Sastre i amb tota la seva lluita a favor de la llengua catalana. M’agradaria poder expressar-li tot el meu suport a un docent de les Illes molt valent i molt ferm que està donant la vida per una causa justa.

Després de 40 dies de vaga de fam es fa necessari felicitar, de tot cor, aquest coratjós mestre. Cal no oblidar que la nostra estimada llengua catalana continua amenaçada i vilipendiada per alguns que, amb la vida blindada, volen anihilar-la completament. A més, malauradament, aquests lingüicides encara tenen molt de poder i, sobretot, tot un Estat imperialista que els protegeix per exercir les seves terribles atzagaiades contra la llengua de Pompeu i Fabra.

Endavant, Jaume, amb la teva lluita cívica i pacífica. Endavant amb la lluita a favor del català arreu dels Països Catalans. Endavant amb el civisme i la fortalesa política per enderrocar els murs que pretenen anorrear la llengua dels nostres ancestres. Ara és l’hora de la insubmissió lingüística per tal de no aplicar, de cap de les maneres, la nefasta llei Wert a casa nostra.

per Josep M. Loste