Senyor Pedro Sánchez, tinc l’atreviment de fer-li aquesta proposta. Una vegada feta la reunió amb el president Mas, podria entrevistar-se amb els representants de la resta de partits polítics que donen suport al procés (que, per casualitat, representen el 64,4% dels escons del Parlament de Catalunya), i amb els de l’ANC i Òmnium (que convoquen manifestacions on milions de catalans participen d’una forma voluntària, democràtica i festiva).

També amb el Centre Català de Negocis, Súmate, Fundació Nous Catalans, amb el jutge Santiago Vidal (com a representant dels 33 jutges del manifest a favor del dret a decidir), el CCN, el CATN i un llarg etcètera. Seria un detall per fer de contrapès de la seva entesa amb el senyor Mariano Rajoy respecte a negar-se a reconèixer Catalunya com a subjecte polític. Tot plegat seria molt convenient per tenir una visió més ajustada del moviment sobiranista d’una gran part de la població catalana.

També el convido a venir a Barcelona l’Onze de Setembre i passejar a la tarda per l’entorn de la Gran Via i la Diagonal, així potser s’assabentaria de què vol el poble de Catalunya reivindicant poder votar el 9 de novembre amb plena democràcia. No és això el que han de fer els líders d’un partit d’esquerra? Au, vingui i no tingui por de polsar i captar el sentiment d’una nació!