L’acte es va fer l’11 d’octubre al Centre Cultural. Foto: Ajuntament

Nou pas per a la construcció de la residència de gent gran de Ripollet. El Centre Cultural va acollir l’11 d’octubre la presentació pública de les conclusions del procés participatiu Pensa en gran, el qual defineix com hauria de ser el nou equipament.

Durant l’acte, l’alcalde José M. Osuna va assegurar que “estem ben encarrilats amb el tema de la residència” i va concretar que “s’espera que entre el 2020 i el 2021 ja s’estigui construint”.

Des de la Generalitat, es va sol·licitar al consistori que convertís les conclusions del procés en una proposta amb plànols de l’equipament.

En aquests moments, l’Ajuntament treballa en l’elaboració d’aquests esborranys per tal de fer el següent pas: aconseguir signar un conveni amb el Departament que deixi constància de la voluntat de construcció de l’equipament, els seus serveis i les seves places.

Per la seva part, els membres del Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet van declarar que presentaran una instància a la Generalitat per transmetre les seves inquietuds respecte al procés participatiu Pensa en Gran, ja que opinen que els treu mèrit a l’hora de reivindicar la construcció de la residència.

En aquest sentit, el president de l’associació, José Luis Fernández, va denunciar manca de representació ciutadana en les reunions participatives del Pensa en Gran.