La reunió on es va decidir cancel·lar la Festa Major d’enguany. Foto: Aj. de Ripollet

La comissió organitzadora de la Festa Major va celebrar ahir dimecres, 27 de maig, una llarga reunió on, finalment, va decidir cancel·lar la celebració de la Festa Major de Ripollet d’enguany amb motiu de la Covid-19.

“Vista la situació actual, la presidència-delegada de la Comissió de Festa Major ha proposat no elevar aquest programa a aprovació i, així, cancel·lar la celebració de la Festa Major d’enguany”. Així comença la carta que la comissió organitzadora de la Festa Major ha fet arribar als veïns i a les entitats participants d’aquesta celebració.

La comissió ha recordat que “les condicions sanitàries i de seguretat perquè tots puguem gaudir dels actes programats” no els permetran viure una Festa Major per a tothom i que “han decidit posar per davant la prudència i la salut de tots els veïns”.

D’altra banda, la comissió ha instat la Taula de Xoc a treballar el buit cultural que deixa la Festa Major i a reinventar l’oferta d’activitats d’estiu al municipi, amb totes les garanties de sanitat i seguretat: “Posem a la vostra disposició tota la feina duta a terme per la comissió en aquests mesos. Ripollet és una ciutat forta, amb un teixit cultural i associatiu molt potent. Estem segurs que superarem aquesta situació, que ens sabrem reinventar i tornar a gaudir de la nostra festa gran”, conclouen.