El Teatre de l’Ateneu acollirà el 26 d’abril l’obra teatral Escape room, que compta amb la interpretació d’actors reconeguts dins del panorama català com Joel Joan. La funció, que començarà a les nou de la nit, va aconseguir esgotar totes les entrades setmanes abans de la seva data d’estrena.

La representació explica la història de dues parelles que queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs de Barcelona, on recentment s’ha trobat en un contenidor el cadàver d’un home esquarterat. Els quatre amics pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, però quan entren a l’habitació, la porta es tanca de manera sobtada i comencen a succeir coses estranyes.

Arribats a aquest punt, els protagonistes de la funció s’adonaran que sortir de l’escape room no serà gens fàcil, ja que el joc es convertirà en un infern per a ells i per a la continuació de la seva amistat.

D’aquesta manera, els espectadors podran gaudir d’una funció teatral que barreja la comèdia amb el terror i que compta amb la interpretació del popular actor Joel Joan, conegut pel seu paper a la sèrie Plats bruts. La llista d’intèrprets que pujaran el 26 d’abril a l’escenari del Teatre de l’Ateneu es completa amb Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives.