El mes de novembre va arribar a Cerdanyola de la mà de propostes d’oci i cultura gràcies a la celebració d’una nova edició de la Festa de la Tardor.

L’humorista Toni Albà va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a la programació el 9 de novembre amb la lectura del pregó des del balcó de l’Ajuntament. L’acte va crear polèmica a les xarxes, on el primer secretari de les Joventuts Socialistes de Cerdanyola, David González, va publicar que el còmic no era benvingut a la ciutat per la publicació d’uns tuits suposadament masclistes i homòfobs.

Tot i això, els assistents al pregó van gaudir de la ironia i l’humor de l’actor del programa Polònia de TV3 i, diumenge 11 de novembre, Albà va aconseguir omplir l’aforament durant la seva obra Audiència i-Real.

Altres propostes destacades de la Festa de la Tardor van ser el correfoc que va recórrer els principals carrers de la ciutat, com la plaça de la Constitució o el carrer Sant Antoni, durant la jornada de dissabte 10 de novembre. El mateix dia però a la nit, es van programar diferents concerts a la carpa de la plaça Sant Ramon a càrrec de grups festius com Pastorets Rock.

La cultura popular també va estar present a la festa amb la celebració de la Diada Castellera i un espectacle de sardanes diumenge 11 de novembre.