La mobilitat, principal obstacle per a la nova nau. Foto: Lluís Sibils / ACN

El nou centre logístic d’Amazon a Barberà haurà d’esperar. L’Ajuntament de Santa Perpètua va impugnar a principis de setembre la llicència d’obres per a la construcció de l’espai. Concretament, el consistori perpetuenc va presentar un recurs contenciós administratiu contra la resolució de l’Ajuntament de Barberà, que atorgava la llicència d’obres a Amazon per a la nova nau de Can Rabella.

Des del govern municipal de Santa Perpètua asseguren que el procés per a construir l’espai del gegant del comerç electrònic “no ha tingut en compte els importants impactes que pot causar aquesta nova activitat en la mobilitat de la carretera B-140 i l’AP-7”.

L’Ajuntament considera que cal analitzar entre municipis i Generalitat les conseqüències que l’augment de trànsit generarà en aquestes vies, “ja saturades actualment en hores punta”, segons el consistori perpetuenc.

PROJECTE AMBICIÓS
Barberà va ser l’indret escollit per al nou centre logístic d’Amazon. El gegant del comerç electrònic havia d’inaugurar aquesta tardor la planta, que donaria feina a 230 empleats i seria un referent de la companyia a l’estat.

L’objectiu del centre d’operacions era gestionar els paquets que provenen d’altres magatzems per a enviar-los a altres estacions logístiques.