Rody Aragón, familiar dels coneguts Fofó, Miliki i Gaby, va instal·lar el seu circ al costat del centre comercial Baricentro de l’1 al 17 de juny. El públic va poder reviure l’essència del mític programa Los payasos de la tele amb la música i el teatre com a plats forts.

Segons el mateix Rody Aragón, l’espectacle vol ser un homenatge a la seva família i rescatar cançons com Cómo me pica la nariz, La gallina turuleta o El auto nuevo. Amb aquest objectiu, l’artista ensenya clàssics de la música infantil als nens d’avui en dia i, a la vegada, ofereix un viatge al passat als seus pares i mares.

El resultat final d’aquesta proposta artística el van poder veure en directe les persones que van assistir a la carpa que es va instal·lar al costat del centre comercial Baricentro.

El públic va veure una primera part del show on s’aposta pel circ més tradicional amb una demostració de disciplines circenses com la màgia, els malabars o el trapezi.

Després d’aquest primer tast, l’espectacle va començar l’homenatge a Los payasos de la tele. A partir d’aquest moment, Rody Aragón va pujar a l’escenari amb el vestuari original del programa per oferir un seguit d’escenes humorístiques on van predominar el teatre i la interacció amb els espectadors.