Exhibició de country durant la Festa Major. Foto: Twitter (@Culturaripollet)

Els últims dies del mes d’agost es viuen amb força a Ripollet. El motiu és la celebració de la Festa Major, que un any més va omplir els carrers de gresca i cultura.

El programa va arrencar el 24 d’agost amb la lectura del pregó a càrrec de Núria Cabutí i Miquel Pujol. Tot seguit, els ripollencs i ripollenques van gaudir d’un espectacle de circ al Centre Cultural i altres propostes com el correfoc infantil, el festival flamenc o la representació de l’obra El llibertí.

L’endemà van agafar el relleu les activitats esportives, com ara el torneig de pàdel, un partit de bàsquet al carrer o una cursa popular. A la nit, el parc dels Pinetons va acollir la revetlla principal de concerts que va comptar amb l’actuació d’Arkano, David HDJ i Mandruka. De manera paral·lela, a les places del Molí, d’en Clos i de Joan Abad, es van oferir alternatives musicals a càrrec de la Sant Andreu Jazz Band, Karaoke Toca-me-la i Choffers.

La jornada del 26 d’agost va donar veu a la cultura popular amb una cercavila dels Gegants que va acabar amb la celebració d’un ball amenitzat pels membres de Grallers de Ripollet. Finalment, el 27 d’agost es van programar durant tot el matí diferents activitats infantils com un taller de pintura, un curs de maquillatge o un espai de jocs. A la nit, la Festa Major es va cloure amb la cantada d’havaneres i el ball de confeti.