La gent gran ha estat el sector de la població més afectat per la pandèmia del coronavirus. Per això, l’Ajuntament de Ripollet va prioritzar l’atenció a aquest col·lectiu a l’inici de la crisi i ara ha volgut reforçar-la durant l’estiu.

Des de finals de juliol, el consistori ha començat a enviar un total de 4.000 cartes als veïns de més de 75 anys per informar-los que s’ha habilitat un telèfon exclusiu per atendre’ls, que funciona de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia. Juntament amb la carta, se’ls està fent arribar un imant amb el número de telèfon i l’horari perquè el tinguin a l’abast, i una mascareta de roba cosida pels voluntaris de Ripollet Solidari.

D’altra banda, els Serveis Socials han organitzat tallers per a la gent gran que es faran al llarg de l’agost, setembre i octubre a l’escola Tatché. Es tracta d’uns tallers de memòria i d’art teràpia que tindran una hora de durada i que permetran als ripolletencs d’edat avançada tornar a gaudir de l’oci després de mesos difícils.