La consellera de Salut, Alba Vergés, va tenir una reunió el 4 de desembre amb l’alcalde, Carlos Cordón, i els batlles de Montcada i Reixac, Badia del Vallès, Barberà i la regidora de Salut Pública de Ripollet. L’objectiu de la trobada era trobar solucions a la difícil situació pel que fa a l’assistència sanitària que travessa la zona. Una de les mesures que van sorgir de la trobada va ser que la Generalitat estudiarà les necessitats sanitàries del Vallès Occidental Sud mitjançant un pla de salut.

A L’ESPERA DE L’HOSPITAL
La pressió política, després de la roda de premsa celebrada la setmana passada just als terrenys on s’hauria de construir l’Hospital Ernest Lluch, va donar peu a la reunió a múltiples bandes.

Precisament sobre aquest aspecte, Vergés va explicar als representants municipals que primer caldrà analitzar la situació mitjançant l’esmentat pla. Per la seva part, Cordón va valorar positivament la cita i va explicar que “la qualitat de l’assistència sanitària és un dels objectius que cal tenir ben presents”.

En el cas de Cerdanyola, ja s’ha fet una primera reunió amb tècnics de la Generalitat. És la primera del projecte sobre les necessitats sanitàries de la comarca. La Generalitat espera poder presentar el pla territorial el primer trimestre de 2020.