La comissaria de Mossos de Ripollet, en una imatge d’arxiu. Foto: Google Maps

A principis d’aquesta setmana els sindicats de policia SPC, CAT, SME i SAP FEPOL han mostrat la seva preocupació pels rumors sobre el futur de la comissària de Ripollet. Els agents que hi treballen estan preocupats per un possible tancament de l’equipament.

Fa uns dies, els responsables de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Cerdanyola, que inclou la comissaria de Ripollet, van informar l’alcalde de la intenció del departament d’Interior de la Generalitat de traslladar els serveis de trànsit dels Mossos d’Esquadra, ubicats al complex Egara (Sabadell), a la comissària de Ripollet. Des de l’ABP van explicar que una de les possibilitats que estan estudiant és aquesta: reubicar-los a les instal·lacions dels Mossos de Ripollet, ja que aquest espai reuneix moltes característiques que el fan “idoni per dur-hi a terme les funcions de policia de trànsit”.

En relació amb aquestes informacions, l’alcalde de Ripollet, José M. Osuna, ha explicat que ha sol·licitat una reunió amb el responsable dels Mossos per tractar la qüestió. En aquesta trobada, el batlle traslladarà la necessitat de mantenir les actuals funcions dels Mossos a Ripollet, que la reestructuració no afecti el cos actual i d’incrementar el nombre d’efectius que actualment presten el servei a Ripollet, “tant pel que fa a les tasques de seguretat ciutadana com a les de caràcter preventiu que realitzen els Mossos conjuntament amb la Policia Local de Ripollet”.