El Mario va rebre suport en la seva tornada a casa. Foto: Llibertat Mario

El Mario, jove cerdanyolenc de 23 anys que va ser empresonat durant les protestes contra la sentència del Procés, ja és a casa. Alerta Solidària va informar el passat 29 de novembre que l’Audiència de Barcelona havia decidit acceptar el recurs contra la presó del manifestant.

El jove va ser detingut quan tornava de les protestes del 17 d’octubre a Barcelona. El cerdanyolenc anava en cotxe juntament amb la seva companya i va ser interceptat per un grup d’agents vestits de paisà. Des de llavors va estar privat de llibertat al centre penitenciari de Quatre Camins.

REBUDA ACOLLIDORA
En la seva tornada a Cerdanyola, el Mario ha rebut l’escalf de molts veïns, principalment units en el grup de suport Llibertat Mario. “Volíem donar les gràcies a tots els col·lectius, grups de suport i persones que ens han ajudat a treure el nostre company d’una injustícia que ens està marcant cada dia en els nostres carrers. La lluita continua!”, explicava el col·lectiu Llibertat Mario quan es va anunciar el seu alliberament.

Qui també es va pronunciar va ser l’exalcalde, Carles Escolà, que va qualificar de “molt bona notícia” el retorn del jove. D’altra banda va enviar un missatge d’esperança: “Seguirem lluitant fins que surtin totes i tots els presos polítics”.

De la mateixa manera, durant l’empresonament del Mario, a Cerdanyola es van viure diversos actes per donar-li suport i mostrar el rebuig a les mesures repressives.