L’última acció reivindicativa de l’ANC de Cerdanyola aquest estiu. Foto: Twitter (@CxInd)

L’agrupació cerdanyolenca de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat un acte al Parc del Turonet per celebrar aquest Onze de setembre. L’acte tindrà un aforament limitat a 200 persones i començarà a les cinc de la tarda.

L’equip organitzatiu de l’acte reivindicatiu ha preparat l’espai perquè es respectin les normes de seguretat sanitàries vigents. És per això que fa dies que recorden als cerdanyolencs la importància d’inscriure’s-hi amb antelació.

Com a tret de sortida de l’esdeveniment, el coordinador de l’ANC de Cerdanyola, Àngel Gaston, llegirà un manifest col·lectiu a les 17:14h. Tot seguit prendrà la paraula la cerdanyolenca Eulàlia Subirà, qui va ser secretària de l’ANC. A l’acte també hi participaran Albert Fabià, com a representant de l’Associació Catalana pels Drets Civils, i Eduard Garzón, un veí cerdanyolenc que va ser detingut en l’operació Judes del setembre de l’any passat.

A més, s’hi sumaran les veus de tres sindicats locals: Concep Miró, d’Intersindical Alternativa de Catalunya; Natàlia Domingo, d’Intersindical-CSC; i Joaquim Arnau, d’Anemxfeina.