El discurs de l’alcalde de Cerdanyola per Instragram. Foto: Instagram (@carloscordon)

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha anunciat per Instagram que ha donat positiu de coronavirus i insisteix “en la necessitat que la gent romangui confinada a casa”. Amb el de l’alcalde, aquest seria el segon cas confirmat de coronavirus al municipi.

El batlle també explica que tant ell com la seva família es troben bé de salut i ànims, i que “feia uns dies que notava símptomes similars als del coronavirus”, per això va anar a fer-se les proves i es va posar en quarantena. Ara ja es troba en la fase final de la malaltia, detalla.

D’altra banda, Cordón recorda que és el moment d’actuar coordinats, de no entrar en lluites polítiques i quedar-se a casa. També ha agraït per Instagram la feina dels professionals que cada dia fan possible la gestió d’aquesta crisi sanitària a la ciutat, com són el personal mèdic, els venedors de productes alimentaris o la policia.

Cerdanyola s’ha aixecat aquest dimarts amb els carrers i les places desertes i amb els equipaments municipals amb la finestra abaixada, seguint el compliment de l’estat d’alarma que ha decretat el govern espanyol.