“Jo era una lectora voraç i un dia em vaig asseure davant de l’ordinador i després d’uns mesos vaig dir a la meva parella: rei, he escrit una novel·la!”, recorda Tamara Marín a Línia Vallès fent referència al moment que va descobrir que havia escrit la seva primera novel·la, Haz lo que ocurra (2017).

El seu primer llibre va ser tot un èxit i recentment l’escriptora ha presentat la seva vuitena novel·la,¡Porque tú lo digas!. Una novel·la de gènere romàntic que parla de la història d’amor entre la Julia i el Marcos, en la qual coneixem una protagonista que ens mostra el món de la indigència.

Marín explica que és una enamorada del romanticisme i reconeix que aquest gènere i el feminisme “no mariden”, però remarca que les seves històries sempre tenen una mirada de gènere, amb personatges femenins empoderats i que són responsables del seu destí, fugint d’altres estereotips que no l’han convençut mai.

Ara, Marín explica que ha deixat la guarderia on treballava per dedicar-se totalment i amb constància a la seva gran passió: l’escriptura.