El centre de dia Can Vargas, que ofereix un espai d’acollida durant tota la jornada per a la gent gran -com també ho fa l’única residència de Ripollet-, ha tornat a obrir les portes.

Però Can Vargas ha reobert amb un 50% del seu aforament per raons de seguretat sanitària i ha hagut d’establir dos torns entre els assistents. A més, ha reorganitzat el material i l’espai perquè se’n pugui fer un ús individual i s’hi evitin contactes perillosos.

Amb el retorn al centre també s’ha restablert el servei de transport de recollida col·lectiva. En aquest cas, des de la direcció del centre s’ha demanat als usuaris que “l’utilitzin el mínim possible”.

Altres serveis, com el de menjador, de perruqueria o de podologia, de moment només estaran disponibles per als usuaris fixos.

La reobertura de Can Vargas s’ha rebut amb il·lusió entre els ripolletencs perquè per a moltes famílies ha estat molt complicat, durant aquests mesos, oferir la mateixa atenció i recursos que donaven els professionals als seus familiars més estimats.