La reunió entre la Generalitat, l’Ajuntament i Soterrem l’Autopista. Foto: Ajuntament

Pas endavant en una de les demandes històriques de la ciutat. La Generalitat s’ha compromès a fer un estudi tècnic del soterrament de la C-58 que també inclourà propostes alternatives per pal·liar l’impacte de l’autopista al seu pas per Ripollet.

L’alcalde, José M. Osuna, i representants del Fòrum Soterrem l’Autopista es van reunir recentment amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, i amb el director general d’Infraestructures i Mobilitat, Xavier Flores.

Durant la trobada, es va adquirir el compromís d’avançar en el soterrament de la C-58 amb la realització d’un estudi tècnic que determinarà la possibilitat de portar a terme aquesta reivindicació veïnal. A més, l’alcalde va convidar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, a visitar el municipi per tal de veure en persona l’impacte negatiu de la C-58.

Aquesta demanda és el punt clau del programa que defensa el Fòrum Soterrem l’Autopista, que va reprendre la seva activitat el passat mes de juliol. En aquell moment, els membres de la plataforma van expressar que “torna a ser hora de reprendre els treballs conjunts amb totes les forces polítiques de l’Ajuntament per tal de reclamar el soterrament de la C-58”. Una de les seves últimes accions va ser la celebració d’una comissió amb l’Ajuntament per tal d’abordar la seva reivindicació.