Els veïns van participar en tots els actes. Foto: Twitter (@roserdemaig)

La música i les propostes d’oci van ser les protagonistes de la Festa Major del Roser de Maig, que es va celebrar el cap de setmana del 4 de maig al municipi.

L’espectacle infantil Dia de Festa Major, de la companyia El Replà Produccions, va donar el tret de sortida al programa d’actes. Però no va ser fins a la lectura del pregó, a càrrec de l’actor cerdanyolenc Octavi Pujades, quan la festa es va inaugurar de manera oficial. Els actes que van acabar d’arrodonir la jornada de divendres 4 de maig van ser el castell de focs i els concerts dels grups Seguridad Social i Raggatunning.

Dissabte 5 de maig va començar amb propostes esportives, com la tercera edició del Duatló infantil o el Trofeu Roser de Maig de patinatge artístic. Els veïns també van poder gaudir durant el matí de diferents activitats, com jocs tradicionals o tallers de manualitats. La música va tornar a tancar la jornada amb un seguit d’actuacions a càrrec de Mishima, Batúcamela i Zoo.

Finalment, els actes més destacats del 6 de maig van ser el ball de gegants de la Colla Gegantera de Cerdanyola, el concert familiar Funky, funky!, un dinar popular i la festa juvenil Led Party amb Adrià Ortega.

Tot i passar un cap de setmana intens, la Festa Major va continuar dues setmanes més amb un programa farcit d’activitats.

Una de les últimes propostes va arribar divendres 18 de maig amb la festa OKKA, que va comptar amb la participació del Mag Otger. L’acte es va celebrar a l’exterior de la Biblioteca central del municipi.